fbpx

Over Danie

Danie van Styn

is Projec-D:

Welkom:  Ik ben Danie van Styn.
Facebookmarketeer, business generalist en stuiterbal bij tijd en wijle. Geweldig dat je meer wilt weten over mij. Natuurlijk ben ik ook benieuwd wie jij bent dus hopelijk komen we in contact.

Projec-D: what’s in a name
(spreek uit als Project)

 

De bedrijfsnaam Projec-D is ontstaan door een combinatie van mijn Voorletter en hetgeen ik het liefste doe: Projecten!

 

Mijn werk heeft mij veel van de wereld laten zien, ik heb gepraat, geleerd, gedroomd en ervaring opgedaan in alle facetten van het bedrijfsleven. Toen Facebook in beeld kwam had ik een nieuwe liefde en heb ik me op de ins and outs van Facebook gestort. Die kennis vormt de basis voor mijn missie: Ondernemers helpen om succesvol te zijn op Facebook.

 

 

I love creatieve facebook marketing; met andere woorden: hoe haal ik zo veel mogelijk interactie, bereik én omzet uit Facebook zonder dat ik adverteer.

Ik begeleid bedrijven en ZZP’ers op hun reis door Facebook land door middel van 1 op 1 sessies en workshops. Super leuk om met enthousiaste ondernemers in contact te komen en ze op deze manier omzetverhogend te leren werken met Facebook.

I love creatieve facebook marketing; met andere woorden: hoe haal ik zo veel mogelijk interactie, bereik én omzet uit Facebook zonder dat ik adverteer.

Natuurlijk is adverteren op Facebook ook een geweldige manier om in contact te komen met je (potentiële) klant, mits je weet wat je doet, dan haal je echt rendement uit je advertenties. Wat ik geweldig vind: meedenken, creëren van content, opzetten van campagnes, Facebook is een geweldig medium om mee te werken.

Bij veel van mijn Facebook campagnes maak ik gebruik van Instapage: een super programma waarmee je Facebook campagnes kunt ondersteunen d.m.v. een landingspagina. Ik ben expert op het gebied van Instapage, maak pagina’s voor derden, redigeer ze en geeft 1 op 1 training aan mensen die met het programma willen leren werken.

 

Testimonials

“Danie doet waar anderen over schrijven. Ze geeft!
Ze is enthousiast, betrokken en gul in haar tijd en tips. Danie gaat er echt voor om jouw ‘project’ succesvol te maken.”

Goud waard!

Dankje Danie!

Giel Valieze

“Dat Danie de queen van Instapage is wist ik al. Maar ze is ook nog eens heel goed in marketingfunnels bedenken heb ik vandaag ervaren. 
Ik had Danie gecontacteerd voor een vraag rond mijn verkooppagina en het resultaat was niet alleen dat ik een heel praktische how to-video kreeg, maar ook dat ze echt mee ging denken over mijn Facebook-funnel. Hoewel ik al eerdere opleidingen en coachingssessies had gehad en ik dus toch achtergrond heb rond funnelmarketing wist Danie me nieuwe inzichten te geven. Door haar frisse en kritische blik slaagde ze erin om hét pijnpunt in mijn funnel bloot te leggen. En ik kreeg zelfs tips om dat aan te pakken. Ik heb Danie dus heel dankbaar. Haar inbreng is heel waardevol en praktisch. Dus ik kijk al uit naar het vervolg van onze samenwerking. Dank je wel.

Kathleen van Landschoot

“Danie is een vakkundig, professioneel en bijzonder aardig mens. Ze verdiept zich in jouw situatie, adviseert op maat en vult je kennis aan waar nodig. Ze staat altijd klaar om te helpen en follow-up te geven indien nodig. Ik beveel Danie zeer zeker aan als je je (verder) wilt verdiepen in social media, met name Facebook.”

Jody Haytink

Contact:

Projec-D
Danie van Styn

Tel: 06-412 157 12
Mail: info@projec-d.nl

Privacy verklaring
Algemene voorwaarden

 

Volg projec-d op social media

FB projec-dinstagram projec-d