fbpx

Testimonials

Afgelopen zaterdag een intensieve en leerzame workshop Facebook Marketing bij Project-D gevolgd: veel geleerd en gelijk ook er mee aan de slag

Willem Linders

“Het is best even stoeien met landingspagina’s, FB-campagnes etc! Dani reageert snel en adequaat. Ze duikt in je vraag en neemt de tijd voor je. Doet aanbevelingen en niets is haar teveel. Ontzettend fijn!

Marieke Tuinstra

“Danie heeft me supergoed geholpen met het opzetten en inzetten van landingspagina’s. Geen vraag was teveel..snelle reacties en het werkte allemaal feilloos in notime.
Bedankt Danie!!”

Gert Joppe

“Danie is een expert in het werken met Instapage voor het maken van landingspagina’s en bedanktpagina’s voor een Facebook advertentiecampagne. Ze begrijpt deze materie goed en ze kan het goed uitleggen. Ben blij met haar hulp!.”

Anneke Stuij

“Danie is een vakkundig, professioneel en bijzonder aardig mens. Ze verdiept zich in jouw situatie, adviseert op maat en vult je kennis aan waar nodig. Ze staat altijd klaar om te helpen en follow-up te geven indien nodig. Ik beveel Danie zeer zeker aan als je je (verder) wilt verdiepen in social media, met name Facebook.”

Jody Haytink

“Danie helpt me geweldig met Instapage! Is altijd bereid om weer wat uit te leggen, ook al komen er veel vragen van mijn kant  Een aanrader dus; iemand die heel betrokken bij alle vragen een heldere uitleg geeft. Zeer klantvriendelijk! Dankjewel Danie!”

Elisa de Koning

“Projec-d weet als geen ander te motiveren en inspireren. Na aanleiding van een training veel handvaten aangereikt gekregen waardoor we vol enthousiasme aan de slag zijn gegaan op ons zakelijk Facebook account.

Petra

“Via Danie heb ik een Enterprise abonnement afgesloten voor Instapage. Dit is de meest uitgebreide versie! Omdat ik deze via Danie heb afgesloten betalen we geen € 60,00 maar slechts €32,50 per maand. Dat scheelt dus enorm!

Naast de korting biedt Danie ook een geweldige klantenservice! Zelfs als ik ’s avonds laat of in het weekend een email stuur ontvang ik altijd snel een duidelijke en lange reactie. Ze neemt goed de tijd voor al onze vragen en wat ons enorm helpt is dat ze ruim mee denkt over nieuwe ideeën voor onze landingspagina’s!

Dus zoek jij nog een goed programma voor jouw landingspagina’s, met daarbij een uitstekende klantenservice, dan raad ik Danie van Projec-D zeker aan!”

Sander Staal

“Onlangs een 1-op-1 refresh gehad van Danie over Instapage. En dat was heel zinvol. Ze legt helder en duidelijk uit en geeft heel goede tips ook ten aanzien van facebook. En wat helemaal fijn is, er gaan altijd wel een paar dingen mis, of net niet te vinden, f niet op te lossen. Ook de “nazorg” is heel snel en plezierig!
Als je twijfelt dus, of je hebt vragen, bij Danie ben je echt aan het goede adres!”

Anita Bannink

Contact:

Projec-D
Danie van Styn

Tel: 06-412 157 12
Mail: info@projec-d.nl

Privacy verklaring
Algemene voorwaarden

 

Volg projec-d op social media

FB projec-dinstagram projec-d